30.4.14

Hyvää Vappua! -- Eros 6 vuotta

Eros täytti eilen 6 vuotta. Sen turkki on vuoden vanhaa; ajettu koneella keväällä vuosi sitten ja hoidettu sen jälkeen ajoittain Furminatorilla. Turkki ei ole missään vaiheessa ollut räjähtäneen näköinen. Kunhan uintikausi alkaa, ajan turkin koneella, ja sitten se saa taas kasvaa. Ajelen turkin ainoastaan uintikauden takia, muuten ajoittainen Furminator-käsittely riittäisi hyvin.


Lisätty 19.5.:


> Vanhempia poseerauskuvia Eroksesta
> Porvoon kansainvälinen näyttely 2014

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 6-vuotiaalle Erokselle!

Tuo nyppimättömyys kiinnostaa ja olen harkinnut kokeilevani sitä terrierini kanssa.

Olet jo ilmaissut, että karvanlaatu pysyy hyvänä, mutta mitenkäs tuo väri: Eros näyttää kuvassa melko harmaalta -johtuuko se vääristävästä kuvasta, iästä ja geeneistä vai peräti nyppimättömyydestä? Nyppimättömyyshän (ts. karvan ajelu) usein haalistaa väriä, mutta en ole aivan selvillä, mitä furminointi käytännössä tekee karvalle..?

Mukavaa kesänodotusta,
Sanna.

vma kirjoitti...

Mainitsemasi harmaus johtuu kuvateknisistä syistä: turkin eri osat heijastavat eri määriä valoa ja näkyvät siksi kuvassa erilaisina harmaan asteina (huolellisella valaisulla ja/tai kuvamanipuloinnilla vaikutelmaa voi vähentää, mutta sitä ei tässä kuvassa ole tehty). Furminator-käsittelyn ihosta irrottama hilse voi myös tilapäisesti vähentää mustan syvyyttä.