2.3.09

Ympäristökoulutuksesta

Eroksen ympäristökoulutus alkaa nyt olla siinä vaiheessa, että nostan vähitellen sellaisten luoksetulojen määrää, joiden ehtona on minusta poispäin suuntautuva toiminta. Siirtymävaiheessa aloitan tällaisen jakson aina minuun suuntautuvalla toiminnalla, mikä saa luoksetulovihellyksen aikaiseksi. Sen jälkeen vihellys kuuluu vain, jos Eros tarjoaa minusta poispäin suuntautuvaa toimintaa.

Liikun myös aika paljon tarkoituksella jalkakäytävillä, missä kohtaamme lähestyviä ihmisiä tai seuraamme takana niin lähellä kuin sosiaalisesti on hyväksyttävää. Eroksen 100%:n keskittyminen minuun on tilanteissa pelin henki. Jos kävellemme hieman vapaamuotoisemmin, riittää että hihnan pää ei tipahda kourastani. Jos se tipahtaa, Eros kyllä tietää miten toimia.

Pysähteleen joissain paikoissa, esimerkiksi kaupan piha-alueella, ja jätän Eroksen muutamaksi sekunniksi odottamaan kävellessäni pois: otan muutamia askelia, käännyn takaisin, houkuttelen vielä eri tavoin makupalaa käyttäen Erosta jättämään paikkansa, ja Eroksen vain pysyessä paikoillaan palkitsen sen.

Ei kommentteja: